شرکت فراز گاز آراد صفاهان به عنوان بزرگترین وارد کننده وپخش انواع سیلندر، گازهای (طبی، صنعتی و ترکیبی) ، تجهیزات جوش و برش، رگلاتورهای تخصصی، پالت کپسول، فلاسک نیتروژن، مخزن کرایوژنیک و شیر سیلندر در ایران شناخته شده می باشد که برای رفاه حال شما مشتریان عزیز اقدام به تاسیس فروشگاه نیکان اسپادان نمود و شرایط خرید اینترنتی در بستری امن و آسان را برای شما عزیزان به ارمغان آورد .و با انتشار مقالات تخصصی و بروز سعی در بالا بردن اطلاعات خوانندگان عزیز وآشنایی هرچه بیشتر با محصولات این شرکت را فراهم نموده است. موضوع مقاله امروز (نیتروژن در صنعت پزشکی)
جهت مشاوره ، خرید ، تعویض و شارژ انواع سیلندرهای گازی با شماره ۰۹۱۳۱۰۶۸۲۴۴ تماس حاصل فرمایید.
نیتروژن چیست ؟
نیتروژن یا ازت یکی از عنصرهای شیمیایی در جدول تناوبی است که نشان شیمیایی آن N و عدد اتمی آن ۷است. معمولاً به صورت یک گاز، نافلز، دو اتمی بی اثر، بی رنگ، بی مزه و بی بو است که ۷۸٪ جو زمین را دربر گرفته و عنصر اصلی در بافتهای زنده است. و ترکیبات مهمی مانند آمونیاک، اسید نیتریک و سیانید ها را شکل می دهد.
کاربردهای پزشکی نیترژون
از نیتروژن به صورت مایع در آزمایشگاه هایی که سلول ها ، بافت های پوستی ، نگهداری از خون ، پلاسمای خونی ونگهداری گامت ها انجام می شوداستفاده می کنند همچنین در معالجه ی بعضی از سرطان ها نیزکاربرد دارد.
نقش نیتروژن در داروسازی
این گازبه عنوان عامل پوشاننده در بسته بندی داروهای دارویی استفاده می شود همچنین این عنصر در حالت مایع به منظور مدیریت دما در سیستم خنکسازی راکتور و نگهداری نمونههای بیولوژیکی نیز کاربرد دارد.
نیتروژن در کرایوتراپی
کرایوتراپی یا سرما درمانی یک روش ساده و مدرن برای درمان ضایعات پوستی و از بین بردن تودهها می باشد. نیتروژن مایع بر روی ضایعات پوستی به متخصصین پوست این امکان را میدهد تا سلولهای آسیب دیده پوست را هدف قرار داده و آنها را در سطح سلولی از بین ببرند و برای منجمد کردن سلول های ناخواسته به کار گرفته شود. نحوه اثر گذاری آن بسیار سریع می باشد و بر روی موضع اثر گذار هست.
گاز نیتروژن و درمان سرطان
امروزه با پیشرفت علم پزشکی برای حدف تومور های سرطانی از نوعی جرحی با روش انجمادی استفاده می کنند که با استفاده از نیتروژن مایع امکان پذیر می باشد. به این صورت که نیتروژن مایع را بر سلول های سرطانی اسپری می کنند تا باعث مرگ این سلول ها و دفعشان از طریق سیستم لنفاوی شود.