شرکت فراز گاز آراد صفاهان به عنوان بزرگترین وارد کننده و پخش انواع سیلندر، گازهای (طبی، صنعتی و ترکیبی) ، تجهیزات جوش و برش، رگلاتورهای تخصصی، پالت کپسول، فلاسک نیتروژن، مخزن کرایوژنیک و شیر سیلندر در ایران شناخته شده می باشد که برای رفاه حال شما مشتریان عزیز اقدام به تاسیس فروشگاه نیکان اسپادان نمود و شرایط خرید اینترنتی در بستری امن و آسان را برای شما عزیزان به ارمغان آورد .و با انتشار مقالات تخصصی و بروز سعی در بالا بردن اطلاعات خوانندگان عزیز وآشنایی هرچه بیشتر با محصولات این شرکت را فراهم نموده است. موضوع مقاله امروز (میکس گاز هیدروژن و نیتروژن)
جهت مشاوره ، خرید ، تعویض و شارژ انواع سیلندرهای گازی با شماره ۰۹۱۳۱۰۶۸۲۴۴ تماس حاصل فرمایید.
هیدروژن چیست؟
هیدروژن با نماد H، یک عنصر شیمیایی در جدول تناوبی است. عدد اتمی این عنصر ۱ می باشد .و سبکترین عنصر در جهان است و بیش از دیگر عنصرها میتوان آن را به صورت آزاد در طبیعت پیدا کرد. میتوان گفت نزدیک به ۷۵٪ از جرم جهان از هیدروژن ساخته شدهاست. برخی جرمهای آسمانی مانند کوتولهٔ سفید یا ستارههای نوترونی از حالت پلاسمای هیدروژن ساخته شدهاند؛ ولی در طبیعت روی زمین به سختی میتوان تک اتم هیدروژن را پیدا کرد.
مشخصات هیدروژن
- نماد شیمیایی : H
- عدد اتمی : 1
- گروه :فلزهای قلیایی
- دسته : Reactive nonmetal
- فاز در اتاق : گاز
- جرم اتمی استاندارد : 1.00794gr/mol
- نقطه ذوب (H2) 13.99 کلوین (−259.16 سانتیگراد )
- نقطه جوش (H2) 20.271 کلوین (−252.879 سانتیگراد )
نیتروژن چیست؟
نیتروژن یا ازت یکی از عنصرهای شیمیایی در جدول تناوبی است که نشان شیمیایی آن N و عدد اتمی آن ۷است. معمولاً به صورت یک گاز، نافلز، دو اتمی بی اثر، بی رنگ، بی مزه و بی بو است که ۷۸٪ جو زمین را دربر گرفته و عنصر اصلی در بافتهای زنده است. و ترکیبات مهمی مانند آمونیاک، اسید نیتریک و سیانید ها را شکل می دهد.
مشخصات گاز نیتروژن
- نماد: N
- عدد اتمی: ۷
- دوره: دوره ۲
- بلوک: بلوک-p
- دسته: نافلز
- فاز در اتاق :گاز
- نقطه ذوب 63.153 کلوین (-210.00 °C, -346.00 °F)
- نقطه جوش 77.36 کلوین (-195.79 °C, -320.3342 °F)
- چگالی (در STP) 1.251 g/L
- در حالت مایع (در نقطه جوش) 0.808 g/cm3
جهت مشاوره ، خرید ، تعویض و شارژ انواع سیلندرهای گازی با شماره ۰۹۱۳۱۰۶۸۲۴۴ تماس حاصل فرمایید.
انواع کاربردهای میکس هیدروژن و نیتروژن
این گاز کاربردهای گسترده و متنوعی دارد که در ادامه با کاربردهای میکس هیدروژن و نیتروژن آشنا می شویم.
صنعت هواشناسی:
در صنعت هواشناسی این میکس برای تعیین وضعیت هوا، نظیر اندازه گیری دما و رطوبت ودر بالونهای هواشناسی برای انجام تجربیات و اندازه گیری های دقیق استفاده می شود.
صنایع الکترونیک:
این گاز علاوه بر کاربدرش در فرایندهای الکترونیکی به عنوان یک محیط غیرفعال برای جلوگیری از اکسید شدن یا ترکیب هیدروژن و اکسیژن و همچنین حفاظت از سطحهای حساس در صنعت نانو الکترونیک استفاده میشود.
راکتورهای حفاری:
میکس گاز هیدروژن و نیتروژن در حفاری تحت فشار برای جلوگیری از انفجار آتش استفاده میشود.
صنعت آزمایشگاهی:
میکس گاز هیدروژن و نیتروژن باعث کاهش درجه حرارت و فشار در آزمایشگاه شده و امکان ایجاد شرایط مساعد برای برخی آزمایشهای خاص را فراهم میکند.
نحوه میکس گاز هیدروژن و نیتروژن
در این بخش می خواهیم با نحوه میکس گاز هیدروژن و نیتروژن آشنا شویم. میکس گاز هیدروژن و نیتروژن باروش های مختلفی تهیه می شود. یکی از این روش ها، استفاده از حاصل جوش دو گاز است. برای انجام این روش، ابتدا بطری تحت فشار حاوی گاز هیدروژن و بطری دیگر تحت فشار حاوی گاز نیتروژن آماده می شوند. سپس دو بطری به یکی از روش های زیر به هم متصل می شوند:
- اتصال مستقیم:
در این روش، دو بطری برای انتقال گاز از یک بطری به بطری دیگر با استفاده از لوله و اتصالات مناسب به هم متصل می شوند.
- اتصال ترکیبی:
در این روش، از یک دستگاه میانبر برای اتصال دو بطری استفاده می شود. این دستگاه شامل لوله ها، ولوها و اتصالاتی است که امکان انتقال گاز از یک بطری به بطری دیگر را فراهم می کند.بعد از اتصال بطری ها به یکدیگر، بطری حاوی گاز هیدروژن باید با یک صمام بسته شده و بطری حاوی گاز نیتروژن نیز باید باز باشد. تا گاز هیدروژن به بطری حاوی گاز نیتروژن انتقال یابد.