شرکت فراز گاز آراد صفاهان به عنوان بزرگترین وارد کننده وپخش انواع سیلندر، گازهای (طبی، صنعتی و ترکیبی) ، تجهیزات جوش و برش، رگلاتورهای تخصصی، پالت کپسول، فلاسک نیتروژن، مخزن کرایوژنیک و شیر سیلندر در ایران شناخته شده می باشد که برای رفاه حال شما مشتریان عزیز اقدام به تاسیس فروشگاه نیکان اسپادان نمود و شرایط خرید اینترنتی در بستری امن و آسان را برای شما عزیزان به ارمغان آورد .و با انتشار مقالات تخصصی و بروز سعی در بالا بردن اطلاعات خوانندگان عزیز وآشنایی هرچه بیشتر با محصولات این شرکت را فراهم نموده است. موضوع مقاله امروز (جوشکاری چیست ؟ آشنایی با انواع جوشکاری)
جهت مشاوره ، خرید ، تعویض و شارژ انواع سیلندرهای گازی با شماره ۰۹۱۳۱۰۶۸۲۴۴ تماس حاصل فرمایید.
لوازم جوش و برش شرکت فراز گاز آراد
جوشکاری چیست ؟ آشنایی با انواع جوشکاری
تعریف جوشکاری
در صنعت، کمتر با قطعاتی روبهرو میشویم که بهصورت یکپارچه تولید شده باشند و اکثرا متشکل از چند جزء هستند که هر کدام به صورتهای مختلف بههم متصل شدهاند. اتصالات را می توان به سه دسته تقسم کرد،
- اتصالات موقت
- اتصالات نیمه موقت
- اتصالات دائم
جوشکاری چیست ؟جوشکاری یکی از روشهای اتصال دهی دائم و پرکاربرد محسوب میشود.جوشکاری را میتوان فرآیندی دانست که در آن دو قطعه فلزی و حتی غیر فلزی بوسیله ی گرم کردن محل اتصال و یا ذوب کردن مواد اتصال به یکدیگر متصل میشوند.
کاربردهای تکنولوژیکی جوشکاری
- اتصال مواد مختلف که لزوماً همجنس هم نبوده و یا اینکه دارای پوشش باشند.
- ایجاد یک بخش خاص با ویژگیهای موردنظر
- بازسازی عیوب قطعات ریختگی یا ماشینکاری شده
- بازسازی قطعات فرسوده و مستهلک
جهت مشاوره ، خرید ، تعویض و شارژ انواع سیلندرهای گازی با شماره ۰۹۱۳۱۰۶۸۲۴۴ تماس حاصل فرمایید.
انواع محیط جوشکاری
- جوشکاری در خشکی
- جوشکاری در زیر آب
فرایند جوشکاری هم در خشکی و هم در زیر آب صورت می گیرد .جوشکاری در خشکی سال ها است که ابداع شده و به کارگرفته می شود اما فرایند جوشکاری زیرآب سابقه ای طولانی ندارد. اولین استفاده جوشكاری برای ایجاد اتصال در زیرآب توسط نیروی دریایی بریتانیا انجام شد . با ابداع الكترودهای ضد آب ، جوشکاری زیر آب توسعه یافت. از آن پس سازه های فراساحلی از قبیل (سکوهای حفاری، خطوط لوله انتقال ) ودیگر موارد كه در آب ها احداث می شوند، به طرز چشمگیری افزایش یافته اند .
انواع فرایند جوشکاری
بهطورکلی عمل اتصال جوشکاری با دو مکانیزم اصلی انجام میشود:
- جوشکاری ذوبی
- جوشکاری غیر ذوبی (جامد)
تعریف جوشکاری ذوبی
در این روش جوش دادن، به وسیله یک منبع حرارتی مثل شعله، قوس الکتریکی، اشعه، لیزر و غیره عمل ذوب روی بخشی از سطح اتفاق انجام میشود. زمانی که منبع حرارتی را برمیداریم بخش مذاب در آن عمل انجماد رخ میدهد.در اثر این اتفاق یک نیروی چسبندگی یا کشش بین اتمها به وجود میآید. درنهایت این فرآیندها موجب اتصال دو تکه به هم میشود..
روش های جوشکاری ذوبی (FW)
- جوشکاری الکترونیکی
- جوشکاری لیزری
- اکسی گاز
- جوشکاری قوسی
تعریف جوشکاری غیر ذوبی (جامد)
در فرایند های جوشکاری حالت جامد یا غیرذوبی از طریق اعمال فشار و تغییر شکل، عمل اتصال انجام میشود. این روش، مخصوص فلزات نرم از جمله نقره، مس و آلومینیوم است و در دمای محیط هم این اتصال میتواند برقرار شود. اما در مورد بعضی فلزات مثل فولاد باید قطعه را تا ۴۰۰ یا ۵۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرد و بعد این عمل را روی آن انجام داد.
روش های جوشکاری غیر ذوبی
- مقاومتی
- اصطکاکی
- انفجاری
- فراصوتی
- نورد
جهت مشاوره ، خرید ، تعویض و شارژ انواع سیلندرهای گازی با شماره ۰۹۱۳۱۰۶۸۲۴۴ تماس حاصل فرمایید.
انواع جوش در جوشکاری
به طور کلی انواع جوش در جوشکاری شامل 3 مدل جوشکاری می شود،
- جوش گوشه
- جوش شیاری
- جوش کام و انگشتانه
که در ادامه توضیح مختصری درباره آنها می دهیم.
جوش گوشه
در ایجاد جوش گوشه یا جوش نبشی دو سطح عمود به هم را در حالت پیکربندی T به یکدیگر متصل می کند و بیشتر در ساخت پل ها و ساختمان ها از ان استفاده می کنند.
جوش شیاری
جوش شیاری به جوشی گفته می شود که در شیار بین دو قطعه بوجود می آید، جوش شیاری بر اساس نوع شیار به انواع مختلفی تقسیم می شود مانند جوش شیاری مربعی، جوش شیاری لاله ای، جوش شیاری جناقی و ….
جوش های کام و انگشتانه
جوش کام جوشی است که درون شکافی که به صورت توپر است، ایجاد می شود و جوش انگشتانه (Plug weld) جوشی است که درون یک سوراخ که به صورت توپر است، شکل می گیرد.