شرکت فراز گاز آراد صفاهان به عنوان بزرگترین وارد کننده وپخش انواع سیلندر، گازهای (طبی، صنعتی و ترکیبی) ، تجهیزات جوش و برش، رگلاتورهای تخصصی، پالت کپسول، فلاسک نیتروژن، مخزن کرایوژنیک و شیر سیلندر در ایران شناخته شده می باشد که برای رفاه حال شما مشتریان عزیز اقدام به تاسیس فروشگاه نیکان اسپادان نمود و شرایط خرید اینترنتی در بستری امن و آسان را برای شما عزیزان به ارمغان آورد .و با انتشار مقالات تخصصی و بروز سعی در بالا بردن اطلاعات خوانندگان عزیز وآشنایی هرچه بیشتر با محصولات این شرکت را فراهم نموده است. موضوع مقاله امروز (انواع جوشکاری مقاومتی)
جهت مشاوره ، خرید ، تعویض و شارژ انواع سیلندرهای گازی با شماره ۰۹۱۳۱۰۶۸۲۴۴ تماس حاصل فرمایید.
لوازم جوش و برش شرکت فراز گاز آراد
انواع جوشکاری مقاومتی
در مقاله روش های جوشکاری غیرذوبی یا جوشکاری جامد با انواع این نوع جوشکاری آشنا شدیم یکی از این روش ها جوشکاری مقاومتی میباشد که این تکنولوژی خود به دسته های دیگری تقسیم میشود که در این مقاله سعی داریم انواع جوشکاری مقاومتی (ERW) به طور گسترده شرح دهیم پس با ما همراه باشید.
تعریف جوشکاری مقاومتی (ERW)
در این دسته از فرایندها که با نام جوشکاری (Electric Resistance Welding) نیز شناخته میشوند، از انرژی الکتریکی (البته بدون وجود قوس الکتریکی) استفاده میکنند.میله پر کننده در این نوع جوش کاربردی ندارد؛ در این فرایند، جریان الکتریکی از یک مقاومت عبور میکند و حرارت ایجاد شده موضع مورد نظر را گرم و خمیری و حتی ذوب کرده و عمل جوشکاری انجام میشود. در واقع اتصال دو سطح در اثر حرارت ناشي از اعمال جریان الکتریکي و فشار مکانیکي بهصورت همزمان ایجاد ميشود.
۱) جوشکاری مقاومتی نقطه ای (RSW)
در جوشکاری مقاومتی نقطه ای ، برای اینکه اتصال بین دو ورق فلزی ایجاد شود به صورت همزمان از گرما و فشار استفاده می شود.فشار توسط دو الکترود از دو طرف بر روی دو ورقی که بر روی همدیگر قرار داده شده اند اعمال می شود. حرارت تولیدی به علت مقاومت الکتریکی ورق ها و تماسشان در نقطه اتصال به وجود می آید. این نوع از جوشکاری در صنعت خودرو و هوافضا استفاده میشود.
۲) جوشکاری مقاومتی درز جوش (RSEW)
این نوع از جوشکاری یکی از متداولترین روشهای اتصال قطعات است .جوش اعمال شده با این روش پیوسته بوده و به شکل نقطه ای و گسسته نیست.جوشکاری RSEW روشی است که در آن گرمای لازم برای اتصال دو فلز از مقاومت و جریان الکتریکی ایجاد نمی شود بلکه باعث ایجاد یک نوع جوش رگه ای می شود که منجر به ایجاد یک مفصل می شود.
جهت مشاوره ، خرید ، تعویض و شارژ انواع سیلندرهای گازی با شماره ۰۹۱۳۱۰۶۸۲۴۴ تماس حاصل فرمایید.
۳) جوشکاری مقاومتی زائده ای (RPW)
یکی از روش های جوشکاری است که خیلی کم استفاده می شود. در این نوع جوشکاری ، یکی از دو قطعه مورد جوش دارای برآمدگی است و یا در صورت صاف بودن آن ها یک قطعه زائد بین آنها قرار داده می شود. این کار موجب تمرکز حرارت و فشار روی نواحی برآمده شده و با استفاده از مقاومت و جریان الکتریکی اتصال رخ می دهد با این تفاوت که یک زائده یا برآمدگی به وجود می آید.
۴) جوشکاری مقاومتی سرباره ای (ESW)
جوشکاری ESW یا الکترواسلگ، از انواع جوشکاری با نرخ تولید بسیار بالا محسوب می شود. روشی است که در آن جوشکاری در ابتدا از سطوح پایین شروع و سپس به سمت بالا می رود. با اینکه در شروع کار سرباره ایجاد می شود اما سپس به دلیل برخورد با قوس الکتریکی موقت این سرباره ذوب می شود.