شرکت فراز گاز آراد صفاهان به عنوان بزرگترین وارد کننده و پخش انواع سیلندر، گازهای (طبی، صنعتی و ترکیبی) ، تجهیزات جوش و برش، رگلاتورهای تخصصی، پالت کپسول، فلاسک نیتروژن، مخزن کرایوژنیک و شیر سیلندر در ایران شناخته شده می باشد که برای رفاه حال شما مشتریان عزیز اقدام به تاسیس فروشگاه نیکان اسپادان نمود و شرایط خرید اینترنتی در بستری امن و آسان را برای شما عزیزان به ارمغان آورد. و با انتشار مقالات تخصصی و بروز سعی در بالا بردن اطلاعات خوانندگان عزیز وآشنایی هرچه بیشتر با محصولات این شرکت را فراهم نموده است. موضوع مقاله امروز (اثرات گاز دی اکسید کربن بر گرمایش جهانی و افزایش آن)
جهت مشاوره ، خرید ، تعویض و شارژ انواع سیلندرهای گازی با شماره ۰۹۱۳۱۰۶۸۲۴۴ تماس حاصل فرمایید.
اثرات گاز دی اکسید کربن بر گرمایش جهانی و افزایش آن
گرمایش جهانی یکی از مشکلات اساسی محیط زیست جهان است که به علت افزایش سطح گازهای گلخانهای ایجاد میشود که مهم ترین آن ها گاز دی اکسید کربن می باشد. افزایش این گازها ناشی از فعالیتهای انسانی مانند استفاده از سوختهای فسیلی، تولید صنعتی و کشاورزی، و حرکت اتومبیلها، تولید الکتریسیته و.. می باشد. افزایش گرمایش جهانی آثاری در پی دارد که نه تنها انسان ها بلکه زندگی حیوانات و گیاهان را تحت تاثیر قرار می دهد از این رو در ادامه با آن ها و راه های مقابله با آن آشنا می شویم.
اثرات گرمایش جهانی
- افزایش دما: افزایش سطح CO2 باعث انبساط جو زمین و جذب تابشهای خورشیدی میشود که موجب افزایش دما و تغییرات آبوهوایی شدید میشود.
- ذوب یخها: یکی از اثرات گرمایش جهانی، ذوب یخها و کوهستانهای برفی است که باعث افزایش سطح آب دریاها و افزایش خطر سیلاب، کاهش ترسیبهای کربن و نابودی موجودات زنده محیطی است.
- تغییرات هواشناسی: گرمایش جهانی ناشی از افزایش سطح گاز دی اکسید کربن، آب و هوای پایدار و متعادل را به مخاطره میاندازد و تغییرات شدید در بارندگی، خشکسالی، برودت و گرما، و رخدادهای طوفانی را ایجاد میکند.
- تأثیرات بر موجودات زنده: گرما، باد، باران، خشکسالی و سیلابهای بیمعنی، نابودی منابع طبیعی، افت تولید محصولات کشاورزی و تغییرات در بیوتوپهای محلی و منطقهای را به همراه خواهند داشت.
آسیب ها و معایب افزایش گرمای جهانی
تغییرات آب و هوایی:
افزایش دما منجر به بروز پدیدههای شدید آب و هوایی مانند سیل، خشکس الی، طوفانهای شدید و گردبادها میشود که میتواند خسارات جانی و مالی زیادی به بار آورد از اولیه ترین و اصلی ترین آسیب های افزایش گرمای جهانی می باشد.
افزایش سطح دریا:
بالا آمدن سطح دریا، زیر آب رفتن مناطق ساحلی و جزایر را به دنبال دارد که این امر میتواند منجر به جابجایی جمعیت و ایجاد بحرانهای انسانی گردد از این رو بسیار حائز اهمیت می باشد.
تأثیر بر اکوسیستمها:
گرم شدن زمین و تغییرات اقلیمی میتواند به انقراض گونههای مختلف و تغییر در توزیع جمعیت گونهها منجر شود، به ویژه در اکوسیستمهای دریایی و از آن جایی که این گرمایش یکی از اثرات اقدام های انسانی است آنان را برای کاهش آن سوق می دهد چرا که تمامی موجودات زنده حق حیات دارند.
کاهش منابع آب:
ذوب شدن یخچالهای طبیعی و کاهش ذخایر آب شیرین میتواند به کمبود آب آشامیدنی و شیوع بیماریهای مرتبط با آب آلوده منجر شود که این مسئله حیات کل جهان را به خطر می اندازد.
تأثیرات اقتصادی:
پیشبینی میشود که تولید ناخالص داخلی جهانی به دلیل تغییرات اقلیمی به شدت کاهش یابد، که این امر میتواند به بیکاری و ناپایداری اقتصادی منجر شود.
تنشهای اجتماعی و سیاسی:
جابجایی جمعیت و بحرانهای ناشی از تغییرات اقلیمی میتواند به بروز تنشهای سیاسی و اجتماعی، از جمله جنگ و تروریسم منجر شود.
سلامت عمومی:
تغییرات اقلیمی میتواند به افزایش شیوع بیماریها و مرگ و میر ناشی از آنها، به ویژه در کشورهای در حال توسعه، منجر شود و جوامع را درگیر سازد.
این آسیبها و معایب نشاندهنده ضرورت اقدام فوری برای کاهش اثرات تغییرات اقلیمی و حفاظت از محیط زیست هستند از این رو نمی توان از اهمیت چنین مسائلی چشم پوشی کرد و به روشنی می توان اظهار داشت که افزایش روزمره گاز دی اکسید کربن به شدت مضر و مسئله آفرین است و می تواند خطرات جدی را به غیر از مواردی که ذکر نمودیم به همراه داشته باشد.
جهت مشاوره ، خرید ، تعویض و شارژ انواع سیلندرهای گازی با شماره ۰۹۱۳۱۰۶۸۲۴۴ تماس حاصل فرمایید.
راه های مقابله با اثرات گرمایش جهانی
- افزایش کارایی انرژی
- استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر
- کاهش تولید CO2 در صنایع و…
نکته پایانی
با توجه به مطالبی که در این مقاله خواندیم می توانیم بگوییم باید برای کاهش افزایش سطح CO2 و جلوگیری از تأثیرات نامطلوب گرمایش جهانی، اقدامات لازم مانند کاهش انتشار گازهای گلخانهای، استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر، حمایت از کاشت درختان و محافظت از محیط زیست را انجام دهیم. این اقدامات میتوانند به حفظ سلامت محیط زیست و موجودات زنده کمک کنند و آینده پایداری برای نسلهای آینده بیشتر تضمین شود. به عنوان یک شهروند جهانی، همه ما مسئولیتی در مقابله با اثرات گرمایش جهانی داریم. با افزایش آگاهی و انجام اقدامات موثر میتوانیم در کاهش انتشار CO2 و کنترل گرمایش جهانی تأثیرگذار باشیم.